Despre Sanatate cu...Plante

Trebuie sa fim constienti ca sanatatea este cel mai de pret lucru. In acest sens trebuie sa o pastram cu sfintenie si sa o ferim de atacul numeroaselor boli.

Medicamentele sintetice au adesea efecte secundare, iar retelele cu plante medicinale s-au dovedit a fi eficiente in tratarea si vindecarea afectiunilor pe care alte medicamente nu le-au putut trata.

Multe plante dau rezultate in tratarea unor boli ale organismului uman, atat in faza incipienta cat si in cea cronica.

Adevarul este ca la inceput medicina a fost naturista, neexistand alte mijloace de tratare si vindecare, in afara de cele naturale.

Stresul, efortul din ziua de astazi aduce organismului uman numeroase complicatii. Aceste complicatii ar trebui sa ne alarmeze ca echilibrul ideal al organismului s-a departat de drumul trasat de natura. Medicina naturista recomanda numeroase retete pe baza de plante care au ca scop vitalizarea organismului, acordarea de energie, rezistenta.

Este interesant sa descoperi ca fiecare planta iti aduce un beneficiu major in functionarea normala a organimului. Natura sta la indemana tuturor: soarele, apa, aerul, plantele, exercitiile fizice, si nu fac rau organismului uman, ajutand chiar la vindecarea celor mai teribile boli.