Despre noi

Remediile naturiste pe baza de plante medicinale au reprezentat principala preocupare in familia Avramut inca din 1930. Retetele mostenite dar si imbunatatite pe parcurs sunt sursa prepararii ceaiurilor din amestecuri de plante medicinale, tincturilor, alifiilor si siropurilor.

Plantele medicinale pe care le utilizam la preparea ceaiurilor, tincturilor, alifiilor si siropurile provin din:

culturi proprii: exemplu: cultura de galbenele (aici puteti vizualiza fotografii care contin cultura de galbenele).

cultura_galbenelecultura galbenelecultura_galbenele

 

 

recoltari rationale din flora Muntilor Apuseni.

Trateaza si vindeca diverse afectiuni utilizand puterea terapeutica a plantelor medicinale si a preparatelor naturale pe baza acestora. Prin acest magazin online cu produse naturiste va propunem solutii sanatoase pentru indepartarea bolilor si a efectelor neplacute generate de acestea.

Ceaiurile, tincturile, alifiile si siropurile pe baza de plante medicinale sunt dedicate atat oamenilor sanatosi, pentru a-si mentine in continuare sanatatea si a preveni aparitia bolilor, cat si oamenilor bolnavi pentru a-si reface sanatatea.

Bucurati-va de darul terapeutic al naturii. Descoperiti tratamentul naturist cel mai potrivit pentru vindecarea problemelor dumneavoastra de sanatate.

Vrei sa aflii noutati despre magazinul online si tratamentele naturiste? Nimic mai simplu, aboneaza-te la newsletter! Si noi te anuntam!

 

Traditie din tata in fiu

       Bunicul fitoterapeutului Avramut Campeanu Aurel a transmis traditia plantelor medicinale si a retetelor necesare prepararii remediilor naturiste pentru vindecarea unei game largi de boli si afectiuni, pana in ziua de astazi. Despre aceasta traditie vindecatoare va invitam sa cititi un articol scris in 1983 despre locul colectorilor de plante medicinale unde se relateaza cateva aspecte din viata lui Vasile Avramut si remediile naturiste excelente pe care acesta le pregatea.

La Colectorii de Plante Medicinale

       In partea de nord-vest a Romaniei, in judetul Bihor, exista un sat ca putine in Europa: Poienii de Jos. Locuitorilor sai li s-a transmis de catre stramosii lor un secret, o stiinta si o preocupare dedicata: ei sunt colectori de plante medicinale.

Cateva notiuni de baza ale Geografiei

     Vasile_Avramut  De fapt daca nu existau cunostintele si dedicarea acestor oameni, Poienii de Jos ar fi ramas anomin, mentionat alaturi de alte sapte sate care compun comuna Buntesti (o asezare atestata de un document mai devreme de 1395). Il intalnesti de-a lungul drumului care vine dinspre Oradea, la 60 de kilometri, si trecand prin orasul Beius (un centru cultural vechi, cu un faimos liceu infiintat in 1828), apoi prin comuna Sudrigiu unde un drum asfaltat este ramificat, la capatul caruia un panou concentreaza atentia asupra faptului ca nu departe se va gasi o pestera - Pestera Ursilor. Peisajul este usor larg deschis.

Citește mai departe:Traditie din tata in fiu