Modalitatea de cumparare si livrare

Cum cumpar?

Puteti comanda produsele noastre:

- completand Formularul de Comanda cu datele dumneavoastra personale, adresa livrarii si produsele dorite, sau

- sunand la numarul de telefon: 0723391118.

Cum primesc produsele?

posta_romana

Prin Posta Romana, pentru o comanda de 2 ceaiuri (~ 200-300 g fiecare) si 2 tincturi (~ 500 ml fiecare) in valoare de ~ 120 RON, taxa de transport perceputa de catre Posta Romana este de ~15 Ron. Taxa de transport variaza in functie de greutatea si valoarea coletului.

Prin Curierat Rapid (Cargus-, Fan- si OttoCurier), taxa de transport pentru orice comanda incepe de la suma de 30 RON si variaza in functie de greutatea si valoarea coletului.

 

 Termenul de livrare a produselor

Prin Posta Romana, livrarea se face in 4-5 zile lucratoare in oricare localitate din tara.

Prin Curierat Rapid, termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii, in oricare localitate din tara.

Atentie! Modalitatea de livrare prin Posta Romana presupune primea Avizului de instiintare de catre fiecare client. Daca in termen de maxim 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii nu veti primi nici un aviz va sfatuim sa mergeti la oficiul postal din localitatea dumneavoastra si sa intrebati daca ati primit coletul, deoarece au fost cazuri in care reprezentantii Postei Romane nu au trimis Avizul de instiintare.

Cum platesc?

Singura modalitate de plata este Plata Ramburs (plata valorii coletului la primirea acestuia).

Stadiul comenzii

Comenzile online prin completarea Formularului de comanda se primesc Non-Stop.

Livrari externe

Livram in toate tarile Uniunii Europene.

Livrarea se face doar prin Posta Romana. Cumparatorul are posibilitatea de a-si calcula singur taxele de curierat, intrand pe website-ul Postei Romane si completand acest formular: https://www.posta-romana.ro/calculator-de-tarife.html#2-Colet postal international.
Valoarea minima a comenzii pentru a o trimite in alta tara a Uniunii Europene este de 200 lei.

De exemplu pentru un colet, prioritar, greutatea de 5 kg, cu valoarea declarata de 200 lei, un cumparator din Germania va plati 135.25 de lei numai pentru taxele de curierat.

colet international

Termenul de livrare difera in functie de tara de livrare, de la 3 pana la 6 zile lucratoare.

Plata coletelor se face in avans prin intermediul Western Union sau prin transfer bancar. Comisioanele efectuarii platii vor fi suportate integral de catre cumparator.

O alta varianta este sa trimitem comanda la o ruda (din Romania) de-a cumparatorului, prin Posta Romana, in sistem ramburs si apoi ruda sa o trimita cumparatorului care locuieste in alta tara.