Afectiuni care incep cu litera (L)

Tratati leucoreea, lipsa poftei de mancare si alte afectiuni cu ajutorul tratamentelor naturiste preparate din plante medicinale. Descoperiti puterea vindecatoare a naturii!

Lactatie - remedii naturiste

Laptele de mama este important atat pentru nou-nascut cat si pentru relatia copilului cu mama.

Relatia rezultata prin contactul direct mama copil este necesara pentru asigurarea echilibrului psihic si organic al nou-nascutului.

Pentru stimularea lactatie dupa nastere se recomanda, a se bea zilnic doua, trei cesti de ceai cald, indulcit cu miere din urmatorul amestec de plante:

Citește mai departe:Lactatie - remedii naturiste

Leucoree - remedii naturiste

Leucoreea este inofensiva, manifestata sub forma unei scurgeri de secretie alba, vascoasa, din vagin, prezenta la fete in perioada pubertatii.

Cauza laucoreei este determinata de o hiperfunctie a glandelor cervicale din gatul (colul, cervixul) uterului si este lipsita de semnificatie clinica.

Daca leucoreea apare la femeile in varsta si este insotita de urme de sange, poate fi vorba de cancer genital, si in acest caz trebuie consultat medicul.

Cand femeile sesizeaza o scurgere purulenta, cu urme de sange inseamna ca exista o infectie cu trichomonas.

Citește mai departe:Leucoree - remedii naturiste

Lipsa poftei de mancare

Lipsa poftei de mancare (anorexia) se poate instala la orice varsta, cu preponderenta la adolescentii aflati la pubertate.

Acesta boala este intalnita mai ales la fotomodele care recunosc ca sufera de anorexie.

Cauzele acesteia sunt multiple. Astfel, lipsa poftei de mancare poate fi un semn de boala daca persista mult timp si de aceea se recomanda consultarea medicului specialist.

Anorexia poate avea cauze psihice (suparare), biologice, climatice (trecerea de la un anotimp la altul), sociale (stres).

Citește mai departe:Lipsa poftei de mancare